• ÚJDONSÁGOK
  • JÁTSZÓTÉR
  • KÜLTÉRI BÚTOROK
  • KÜLTÉRI SPORTESZKÖZÖK
KATALÓGUS
Acer Kft.
2462 Martonvásár,
Bajcsy-Zsilinszky u. 1.
Tel/fax: 
+36-22-569-021
+36-22-569-022
Mobil:
+36-20-918-4525
E-mail: info[@]acerkft.hu
Feliratkozás hírlevélre
feliratkozás

 
Termékajánlatok bölcsődéseknek és óvodásoknak
 
 
 
Leírás:  
Tekintsék meg kifejezetten bölcsődés és óvodás korú gyermekek számára összeállított termékcsomagunkat! Az itt szereplő eszközök nagy részénél nincs szükség ütéscsillapító burkolat kialakítására, így az említett intézmények jóval kedvezőbb árakon juthatnak biztonságos játszótéri eszközökhöz. Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal! bővebben »»
 
 
 
Integráció a játszótereken is!
 
 
 
Leírás:  
„Együtt és egyformán” – integráló játszótéri eszközök a sérült és az egészséges gyermekekért Tovább a cikkre   Külön öröm számunkra, hogy az új integrált játszótéri eszközeinkkel mi is hozzájárulhattunk, hogy a mozgásukban korlátozott gyermekek is élvezhessék a közös játék örömét! bővebben »»
 
 
 
Megjelent az új katalógusunk
 
 
 
Leírás:  
A linkre kattintva megtekintheti katalógusunkat. bővebben »»
 
 
 
Pillangó goes to Vienna
 
 
 
Leírás:  
  bővebben »»
 
 
 
ÁTADTÁK AZ EGYETLEN PETTENDI JÁTSZÓTERET! – FOTÓK
 
 
 
Leírás:  
Néhány hónappal ezelőtt még a pettendiek nem is nagyon hittek benne, hogy eljöhet ez a nap, hogy felavathatják a településrész egyetlen játszóterét. A közösségi ház udvarán lévő játszóteret az önkormányzat saját forrásból összesen négymillió forintból építtette és május 28-án adták.    bővebben »»
 
 
 
Pillangó, a különleges libikóka
 
 
 
Leírás:  
Mától egy különleges eszköz segítségével akár együtt játszhatnak a fogyatékkal élő gyerekek egészséges társaikkal Nagykanizsán, a Dr. Mező Ferenc téri játszótéren.   bővebben »»
 
 
 
Kültéri sportpálya
 
 
 
Leírás:  
Elkészült az első kültéri sportpályánk Törökbálinton!. . . bővebben »»
 
 
 
Welsi kiállítás
 
 
 
Leírás:  
2015. április 22-23 között Ausztriában, Welsben vettünk részt az Euro Kommunal kiállításon. . . bővebben »»
 
 
 
A játék szerepe fontosabb, mint gondolnánk
 
 
 
Leírás:  
Az óvodáskori mozgás nem csak a fizikai fejlődés szempontjából fontos, hanem legalább annyira jelentős a pszichés fejlődésében és a társas kapcsolatok kialakításában, ezt a mozgás, a játékok által tanulják meg. . bővebben »»
 
 
 
Mozogjunk minden nap!
 
 
 
Leírás:  
Már óvodáskortól megfigyelhető, hogy a gyerekek egyre kevesebbet játszanak, mozognak, sportolnak aktívan. A szülők és a pedagógusok felelőssége hatalmas e téren, hiszen akár az egész életet befolyásolhatják a gyermekkorban kialakult szokások, a fizikai állapot és az esetleges betegségek. bővebben »»
 
 
 
Gyerekkori elhízás
 
 
 
Leírás:  
Gyakran nem is az időhiány miatt mozognak keveset a gyerekek, egyszerűen csak szívesebben néznek tévét ahelyett, hogy elmennének biciklizni vagy focizni a szabadba. bővebben »»
 
 

Vissza