• ÚJDONSÁGOK
  • JÁTSZÓTÉR
  • KÜLTÉRI BÚTOROK
  • KÜLTÉRI SPORTESZKÖZÖK
KATALÓGUS
Acer Kft.
2462 Martonvásár,
Bajcsy-Zsilinszky u. 1.
Tel/fax: 
+36-22-569-021
+36-22-569-022
Mobil:
+36-20-918-4525
E-mail: info[@]acerkft.hu
Feliratkozás hírlevélre
feliratkozás

Gyakran nem is az időhiány miatt mozognak keveset a gyerekek, egyszerűen csak szívesebben néznek tévét ahelyett, hogy elmennének biciklizni vagy focizni a szabadba.

Amennyiben az orvosi vizsgálatok során bebizonyosodik, hogy a gyermek túlsúlyát nem betegség okozza, hanem a helytelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód, akkor kell a szülőnek közbelépnie.

A helyes táplálkozás mellett azonban elengedhetetlen a megfelelő napi mozgásmennyiség is.

Nagyon sok szülő ezt kezdetben úgy képzeli el, hogy az orvos majd felír egy tablettát, amitől a gyermek lefogy. Sajnos ez még felnőttkorban sem így működik, hiszen az a néhány szer, ami regisztrálva van, nem teljesen biztonságos, tehát még nagyobb kockázatot jelent a gyermek számára.A fölösleges kockázat vállalás a gyógyszerek kapcsán és a szokásos televízió előtt töltött délutánok helyett, látogasson el gyermekével egy játszótérre, ahol az apróság játszva kezelheti mozgáshiányból származó egészségügyi problémáit!

Ehhez nyújt segítséget a megfelelő játékpark.

A játszótér építésbe egy ingyenes konzultációval kezdjen bele, amelynek során szakértő kollégánk segít Önnek kiválasztani, hogy a rendelkezésére álló költségvetésből milyen tartalmas és biztonságos játszótér építhető fel. Keressen minket, ide kattintva...


Vissza