KATALÓGUS
Acer Kft.
2462 Martonvásár,
Bajcsy-Zsilinszky u. 1.
Tel/fax: 
+36-22-569-021
+36-22-569-022
Mobil:
+36-20-918-4525
E-mail: info[@]acerkft.hu
Feliratkozás hírlevélre
feliratkozás
×
Játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ-EN 1176-os szabványsorozatnak és a kültéri sporteszközeink az MSZ EN 16630-as szabványnak. Termékeinket különböző akkreditált intézmények típus tanúsítványával vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozattal hozzuk forgalomba a vonatkozó 78/2003 GM rendeletnek megfelelően.

 

EU szabvány

×
Termékeinkre három év teljes körű- és öt év a fa részek korhadás elleni védelmére szóló garanciát vállalunk, kivéve a vandálságból, a szándékos rongálásból és az elemi károkból eredő sérülésekre. A csúszdatest esetében a garancia kizárólag a gyártási hibából eredő esetleges sérülésekre terjed ki. A garancia feltétele továbbá a kezelési és a karbantartási útmutató szerinti üzemeltetés, valamint a karbantartási napló vezetése és másolatának évenkénti megküldése.

 

Garancia

×
Bélkiejtett fa, Rozsdamentes alkatrészek, HDPE lemezek, Ütéscsillapítás
 
Bélkiejtett fa: Termékeink alapanyaga bélnélküli (száradás során nem repedő) környezetbarát impregnálószerrel telített, körmart fenyő. Az esztétikus megjelenés érdekében a játékokat két rétegben vízbázisú lazúrral felületkezeljük.

  

Rozsdamentes acélból készülnek a kizuhanás elleni védelmet szolgáló csövek, hintafelfüggesztések és a mellvédtartó fülek. Egyes csúszdáinkat rozsdamentes acél csúszdafelülettel építjük HDPE oldalfallal.HDPE (high density polyethylene), nagysűrűségű polietilén lemezek melyek abszolút időjárásállóak, UV stabilak és a szendvics szerkezetű változatok jól gravírozhatóak. 
Ezekből a színes lemezekből mellvédeket, oldalfalakat és egyéb kiegészítő alkatrészeket gyártunk.Ütéscsillapítás: Termékeink telepítésénél többféle ütéscsillapítás is lehetséges. Homok, gyöngykavics, ragasztott gumilap és öntött gumi
 

Alapanyagaink

×
Fa:
- Fa alkatrészeink nyomás alatt impregnáltak és vízbázisú lazúrral festettek
 
Acél:
- tüzihorganyzás
porfestés/színterezés
kézi festés három rétegben

Felületkezelés

    Vissza